Timp de preparare: 10 minute
Portii: 6
Ingrediente:
1 pepene galben (mediu)
1 banană mică
400 g lapte soia (natural, fără arome)
2 linguri fulgi de cocos (bio)
1 lingură susan măcinat
4 linguri miere/sirop agave
2 linguri smântână grasă (opțional)
1. Banana și pepenele se decojesc, se taie cubulețe și se pun în blender. Se adaugă fulgii de cocos, semințele măcinate, smântâna, mierea sau siropul de agave și la sfârșit laptele de soia.
2. Compoziția omogenizată bine în blender se toarnă într-un recipient potrivit pentru congelator dublat cu un strat de folie alimentară. Puteți pune orice pungă subțire, no problem here :)
3. Lăsăm câteva ore bune la congelator până ingheață tun (de seara până dimineața, why not)
4. Scoatem înghețata de la congelator, o dezlipim cu grijă din folia de plastic și o tăiem cuburi
5. De-aici încolo 2 soluții: one: omogenizăm în Champion Juicer, two: în blender (cu putere de min 1000 W).
Darrr.....partea cea mai plăcută e când o savurăm, nu? :)
Enjoy!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu