Desert
Suport de
coacere: tavă cu 6 (sau 12) forme mici dantelate sau simple
Timp de coacere:
25 de minute
Porții: 6-8 brioșe
Ingrediente:
125 g făină integrală de ovăz
75 g unt (80% grăsime)
2 ouă
70 g stafide neprocesate, hidratate
50 g zahăr brut nerafinat sau sirop de
agave
70 g amestec de nuci, alune de pădure,
fistic
un vârf de sare neiodată Himalaya
1. Într-un bol de lucru
(lemn, bambus, porțelan, sticlă) amestecăm untul cu zahărul/siropul de agave.
2. Adăugăm ouăle unul câte
unul, omogenizând foarte bine.
3. Încorporăm făina, puțin
câte puțin.
4. Adăugăm stafidele.
5. Adăugăm mixul de nuci.
6. Luăm puțin amestec cu
ajutorul unei linguri de lemn și umplem formele de brioșă (unse cu unt) până la
jumătate.
7. Preîncălzim cuptorul 10
minute la 180°C
8. Coacem brioșele 25 de
minute.
9. Așteptăm să se răcorească
după care le scoatem din formă.
Enjoy!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu