joi, 15 martie 2012

Desert de sfeclă roșie


Desert
Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 2
Sursa de inspiraţie: "Mihaela şi Mihai Băşoiu, 203 reţete de hrană vie" 




O reţetă super simplă, la-ndemână şi în sezonul rece; un desert hrănitor şi gustos, foarte apreciat de miss Amira :)


Ingrediente:

100 g sfeclă roşie crudă
100 g mere
1 lingură iaurt (opţional)
1 lingură nuci mărunţite
1/2 linguriţă suc de lămâie
3 linguri lapte bătut
1 lingură stafide rehidratate
1 banană/mandarină (eu am pus banană)

1. Sfecla şi merele se rad pe răzătoarea mică
2. Bananele/mandarinele se taie cubuleţe.

Toate ingredientele se amestecă manual şi desertul poate fi servit imediat.




Enjoy :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu