luni, 17 decembrie 2012

Bărbatul L’euÎmi iese-n cale Bărbatul Leu, chiar dacă e doar un ascendent uite-atât de mic. Îmi sclipesc ochii când îl văd, dar am la mine negreșit ochelarii de soare. Nu l-aș schimba pe nicio altă zodie fiindcă așa ca el nu mai e niciuna din 11. S-a lipit de mine vino-ncoa-ul solar, și fiindcă a fost cu dus-întors, s-a lipit și-al meu de-al lui.

Se poate că unele femei spun altora că-i prea crud, prea strălucitor și fandosit, prea la curent cu modele  și combate până scoate sufletu din om. Dacă sînteți suficient de sclipitoare și dacă aveți destul spectacol în viață, doamnelor, lăsați cu încredere leii să pună pe jar și zodii mai  în nevoie de scântei. Cine știe unde se bagă nu se plânge de niște zgârieturi colo și colo.

Este selectiv spre binele conservării speciei. Felina trece cu părul măciucă pe lângă curiozități dezarmonice. N-am putea spune că e nepăsător la stimulii nerespectabili și nerușinați, dar din păcate îl încurcă o conștiință usturător de mustrătoare, iar stimulii au apucat între timp să se demodeze și se usuce de necaz. 
Iubirea e mare atunci când reziști ispitei de a-l dresa.
 
Are piele de expoziție pe sub care umblă pur sângele. Îmi plac modelele fat free și sufăr mult când obezitatea abdominală îi este indiferentă, din fericire rar oferă spectacole adipoase dezagreabile. O felină ușor nesătulă, în căutare de pradă, e o felină în grafic.

Discobolul  vine pe scenă când totul e gata fiindcă lucrurile mărunte îl deconcentrează și-l epuizează înainte să spună bună seara. Coama se zburlește, gâtul auriu se arcuiește, nările se dilată. Își scoate trusele de microfoanele și intervine chirurgical pe creiere cu broderii de o sensibilitate greu de suportat. Dacă nu ești din piatră sau lemn Tănase, îți dă aur curat direct, fără intermediari.

Nu face purici mulți prin corp-orații și nu e genul care iese la pensie sperând că anul ăsta îl va promova responsabilul cu promovările. Îl iubesc fiindcă e drept, mândru și liber și toate astea îi ies firesc, efortless. Nu intră în sclavie, Discobolu e nobil și are treabă acolo unde e greu și nu se-ngrămădește nimeni. 

Needucat si involuat spiritual, teancuri de daruri de la zei se transformă în defecte feroce. E și el om. Asta ca să nu ne iese vorbe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu