sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Strawberry fields forever

Sper din suflet ca acest video să facă diferența și să-i ajute pe cei care se mai află într-un balans precar între a mai consuma carne sau a renunța definitiv.
Categoria cu multe greutăți pe umeri și nu numai, e a celor care încă nu știu cum să continuie să trăiască meatless, refuză să-și pună întrebări, și nu găsesc subiectul cel puțin deranjant. Tortura inimaginabilă a animalelor vii și nevinovate nu mai impresionează si asta nu e normal.
In Romania, unde cunosc situatia putin mai bine, de foarte multe ori a fi vegetarian sau vegan echivaleaza cu un spectacol trist in care consumatorii de carne iau peste picior într-un stil obsesiv-agresiv tocmai pe cei care s-au hotărât să nu mai aiba de-a face cu suferința, nici a lor, nici a animalelor.
Doamnelor și domnilor, Sauron n-o să facă niciodată reclamă la dovlecei, în schimb Gary Yourofsky oferă the best life-changing speech ever pe care vă invit să-l urmăriți, oicât de greu vă va fi pe alocuri:



Am găsit și continuarea, subtitrarea e în engleză:


2 comentarii:

  1. Din pacate, primul film nu este available in Germania, insa al doilea mi s-a parut interesant! Plus ca pe site-ul lui nenea Gary am gasit alte site-uri cu retete vegane absolut minunate! So... thank you girl for this infos! :) Pooopam!

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm, sigur sigur poti sa te uiti la filmulet direct de pe site-ul lui (subtitrare in en). Try here: http://www.adaptt.org/life-changing-speech.html

    Kisses back :)

    RăspundețiȘtergere