duminică, 15 decembrie 2013

All apologies!






"Oamenii sunt cu adevărat incredibili!
Nu m-am gândit niciodată cât de amuzant poate fi să trăiești printre milioane de cadavre…
Aceste zile de sărbătoare și pace ale sfârșitului de an sunt însă marcate de un specism prin excelență, anunțând o sacrificare inimaginabilă a animalelor așa-zise comestibile. Este pe de altă parte o șansă ca voi, prietenii animalelor să vă arătați clar și răspicat dezaprobarea și dezacordul absolut față de această pornire orgiacă, acest carnism exacerbat și revoltător, unde oamenii de omenie, cu gurile mânjite de sânge se desfată în numele jafului, prădării și suferinței inegalabile până la această dată.
Nu avem absolut niciun motiv de sărbătoare, cu excepția supunerii noastre penibile vizavi de o înrolare impusă de stăpânii lumii, care fructifică la maximum docilitatea noastră lamentabilă. Ar trebui să ne fie rușine de o asemenea slăbiciune "culturală", deprinsă sub paravanul unui motiv religios fals, dictat de un delir consumerist inconștient. 

Au venit sărbătorile, a venit timpul măcelurilor și uciderilor în masă, nimeni nu se jenează să se îmbuibe cu cadavre!
Curcă, bibilică, cocoș, potârniche, fazan, sitar, prepeliță, porumbel…suntem în plin Sfânt Bartolomeu al lumii păsărilor!
Căprioară, cerb, mistreț, iepure… viața cărora sfârșește pe tejghelele supermarcheturilor…
Bizon, zebră, antilopă, gnou, cămilă, lamă, cangur, struț…și alte cadavre exotice menite să uimească și să impresioneze clienții zoofagi…
Gâște și rațe, cancere de ficat glasate și ornate în cutii de foie gras…împreună cu toată cruzimea tradiției unor regiuni și țări demne de evul mediu…
Languste, homari, crabi și raci, care de-abia așteaptă să fie scufundați în apă clocotită…
Mihalț, biban, barbuni, cambule, caviar de morun, scoici și alte vieți calificate drept resurse pescărești…
Aceste sărbători, mai presus decât altele, reprezintă ocazia obscenă de a ne emancipa și de a ne rupe de existența nevinovată a restului de animale existente, de a ipoteca încă puțin din ceea ce a rămas dintr-o planetă lividă, anemică și fără viitor.
Nu ne îngrijorează nici faptul că în prim-planul unei asemena depravări vor sta copiii noștri, și că cinicul lor cadou va fi poate un panda de pluș WWF!
Ei bine, noi refuzăm să facem parte din acest scenariu și facem appel la conștiința umană!
Nu vom încheia încă un an "de criză" subsemnând și însângerându-l! Vom juca ingratul rol de stricător-de-chef-de-sărbători. Dacă nu vom putea opri masacrul, cel puțin nu vom lua parte la el, exprimându-ne dezacordul profund.
 Va veni o zi în care adevăratele valori umanimaliste  vor fi restabilite, lucrul dovedit deja de din ce în ce mai multe mișcări militante pro-viață !
Crăciunul și Anul Nou transformate în sărbători ale morții: all-apologies din partea tuturor veganilor!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu